Vi hjælper dig med at skabe en bæredygtig profil

Fremtiden er elektrisk - i hvert fald når det gælder transport. I samarbejde med NF Fleet og NF Techfleet, rådgiver og vejleder vi virksomheder omkring implementering af blandt andet elbiler og ladestandere. Nedenfor kan du læse mere om de løsninger vi tilbyder og rådgiver om.

NF Fleet Electric - bæredygtige køretøjer til din virksomheds flåde 

NF Fleet Electric tilbyder services og produkter, der sikrer at grøn omstilling kommer på din virksomheds og medarbejdernes dagsorden.

Med NF Fleet Electric stiller vi vores ekspertise om bæredygtige mobilitetsløsninger til rådighed. Vi yder support og rådgivning om grønne biler og varevogne, så du er bedre rustet til at implementere el-, hybrid- og plug-in-hybrid-biler i din virksomheds bilflåde. 

Derudover tilbyder vi også grøn finansiering med attraktive vilkår af leasingaftaler, når du leaser 100 % elektrisk bil eller varevogn.

NF Techfleet – vi hjælper din virksomhed mod en grønnere og mere bæredygtig fremtid

Hos NF Techfleet arbejder vi hver dag for at inspirere danskerne til at vælge grønnere og mere bæredygtige løsninger. Uanset om det gælder finansiering af ladestandere, IT-udstyr eller hospitalsudstyr.

Vi gør det nemt for dig at komme i gang med den grønne omstilling.

Det gør vi ved at tilbyde en af markedets mest attraktive og brugervenlige finansielle løsninger. Vi laver løsninger til kommuner, private virksomheder, boligforeninger og andre organisationer.

NF Techfleet er leverandøruafhængig

For dig betyder det at du vælger og har stor fleksibilitet i forhold til hvilke samarbejdspartnere du ønsker at bruge.

Fleksibilitet

Med NF Techfleet som partner, har du kontrol og mulighed for at vælge den løsning der passer til dine nuværende og fremtidige behov.

Du kan finansiere ladestandere over 36, 48, 60 eller 72 måneder.

Du får fuldt overblik over omkostninger i forbindelse med din investering, og sikrer at du bliver notificeret 4 måneder før leasingaftalen udløber.

Vores finansieringsmodel gør at du efter endt leasingperiode kan købe udstyret, forlænge aftalen eller returnere udstyret.

Vi hjælper i dag private og offentlige virksomheder med ladestandere til biler, varebiler, lastbiler og busser og glæder os til at hjælpe dig.

Vi kan også hjælpe med grøn finansiering til andre bæredygtige projekter

Udover grøn finansiering af 100 % eldrevne biler, tilbyder Nordea Bank også grøn finansiering af andre bæredygtige investeringer og projekter.

Nedenfor kan du se krav og eksempler på projekter og investering, hvor vi tilbyder grøn finansiering.

Vedvarende energiAnlæg eller infrastrukturer, der producerer eller transporterer energi fra vindmøller eller andre vedvarende energikilder.
Grønne bygninger

Bygninger der har:

  • LEED "gold" certificering
  • BREEAM "very good" certificering
  • Nordisk Svanemærkning
  • Dansk energimærke A eller B
Bæredygtig anvendelse af naturressourcerAutoriserede, økologiske landbrug
TransportProjekter, udstyr og teknologi, der fremmer en klimavenlig transport infrastruktur. Fx udvidelser eller forbedringer af offentlig transport, elbiler, færger, busser og metro mm.

Den grønne tankegang bag finansieringen

Den bagvedliggende finansiering af grønne investeringer og projekter er baseret på en pulje med grønne obligationer. Processen er illustreret på billedet nedenfor fra Danmarks Nationalbank.

Green Bond Model

Kilde: Danmarks Nationalbank

Til at verificere processen for den grønne finansieringen bruger vi den uafhængige kontrolenhed ISS ESG. Derudover skal alle vores grønne produkter leve op til vores egne regler, Nordea Green Bond Framework, der er baseret på de internationalt anerkendte retningslinjer i ICMA Green Bond Principles.

Interesseret i at høre mere?

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af en af vores eksperter

Bliv kontaktet af en ekspert